MERSİN / MUT - Suçatı İlkokulu

Suçatı İlkokulu

SUÇATI MAH. SUÇATI MERKEZ KÜME EVLERİ SUCATI ILKOKULU BLOK NO: 28 MUT / MERSİN
Vizyon
Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilkerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliği ile çevrede, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır.
Misyon
Misyonumuz: Çağdaş, demokratik, yenilikçi, saygılı ve hoşgörülü bireyler yetiştirmek; eğitim ve öğretim programını bireysel farklılıklar ve çevre faktörlerini de göz önünde tutup sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerin gelişmesine ortam hazırlamak, irdeleyen, sorgulayan topluma karşı sorumlu bir insan yetiştirmek için çalışmak temel görevimizdir.
Okulum Temiz Belgesi
Öğretim Şekli :normal
8:30 14:10
sobalı
ingilizce
Ulaşım
saat başı dolmuş geçmektedir. kendi aracınızla da 10 dakikada merkeze ulaşabilirsiniz
Yerleşim Yeri
Mut Ermenek yolu üzerinde bulunan Suçatı köyü geçimini tarımla sağlamaktadır. Yılın her mevsimi topraktan ürün alınmaktadır. Kayısı, erik önemli gelir kaynağını oluşturur.
ilçe merkezine uzaklığı 13 km. İl merkezine uzaklığı 172 km dir.